TV-serie Taart!

 

Heusden. Van 20 maart t/m eind april 2014 zullen er in Heusden opnames plaatsvinden van een nieuwe 8-delige kinderserie genaamd ‘TAART’.

De totale draaiperiode van deze serie is eind maart t/m eind juni. Tussen eind april en eind juni zullen de verdere opnames plaatsvinden in Amsterdam en omstreken. In het najaar 2014 zal de TV-serie op televisie worden uitgezonden.

De nieuwe TV-serie Taart, geproduceerd door Pupkin Film (bekend van o.a. Van God Los, Feuten, Smeris) en de VPRO gaat over een vader en een zoon die hun vrouw en moeder hebben verloren. Dat klinkt wellicht als een zwaar onderwerp maar de serie wordt alles behalve somber. Het wordt een vrolijke, sprookjesachtige serie vol leuke, grappige en soms ontroerende gebeurtenissen. De vader is Banketbakker en houdt ontzettend van Taarten bakken. Vandaar ook de naam ‘Taart’. De zoon is gefascineerd door de Noordpool en fantaseert graag over poolreizen. Samen bouwen ze na een heftige gebeurtenis weer een fijn leven op.

Figuratie- Oproep
Voor de opnames van de nieuwe TV-serie zijn wij op zoek naar Heusdenaren van allerlei leeftijden die het leuk vinden om 1 of meerdere dagen te komen figureren.

Door te figureren krijg je de kans om een kijkje te nemen op een professionele filmset, want als figurant sta je letterlijk op de set waar alles plaatsvindt. En als figurant kom je in beeld dus als de serie op TV komt kun je jezelf bewonderen op je eigen TV scherm.
Ben je enthousiast geworden om tussen 20 maart en 20 april (data altijd nog enigszins onder voorbehoud) een keer te komen figureren op de set van Taart? Geef je dan op door een mail te sturen naar emailadres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. met in het onderwerp ‘Figuratie Taart’.

 

 

like-ons-op-facebook

http://twitter.com/#!/hbtheusden

volg-ons-op-twitter

http://twitter.com/#!/hbtheusden

Zoeken

Arrangementen

Meer informatie

Onze Winkel

Meer informatie

Beleef Rijk Heusden

Meer informatie