Rondleiding NP De Loonse en Drunense Duinen, IVN Consulentschap, Drunen

  • Drunen  Loonse en drunense duinen zandvlakte1
  • Drunen loonsedrunenseduinen fietsen
  • NP De Loonse en Drunense Duinen   Scholenprogramma 1
  • Duitse wandelin  doris 4
  • Excursie NP LDD duingidsen 4000.jpg

Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen verzorgt excursies door het gebied van het nationaal park. Speciaal voor dit park opgeleide natuurgidsen begeleiden de groepen het hele jaar door, van zonsopgang tot zonsondergang.

Algemene excursie
De duingidsen laten je tijdens deze excursie kennismaken met verschillende aspecten van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, zoals het ontstaan van het gebied, flora en fauna, cultuurhistorie en beheer. Op aanvraag ook Duitstalig.

Voor wie?
Denk aan familie-uitstapjes, personeelsbijeenkomsten, verenigingen etc.
Indien kinderen meegaan met een groep volwassenen, dan graag bij de boeking de leeftijden doorgeven, zodat de gids hier rekening mee kan houden bij het voorbereiden.

Reserveren bij voorkeur minimaal 3 weken voor de gewenste datum. Indien later gereserveerd wordt, zullen wij onze uiterste best doen om jouw reservering naar wens in te vullen. Wij verzoeken om dan uitsluitend telefonisch te reserveren.

Startlocatie is bij Natuurpoort Giersbergen.

De excursie gaat altijd door, behalve bij extreme weersomstandigheden. De gids heeft dan het recht om de excursie uit te stellen of af te gelasten.
Het stuifzand is zwaar terrein en daardoor niet geschikt voor mensen met rolstoel of kinderwagen en voor mensen die moeilijk ter been zijn.
Er kunnen geen honden mee tijdens de excursies, ook niet als ze aangelijnd zijn.
Niet te reserveren op de Kerstdagen, Nieuwjaarsdag en Eerste Paasdag.