Stadswandeling Heusden met gids (Frans)

  • Heusden museumenvesting
  • Heusden maquetteruimte
  • Heusden Luchtfoto 2013
  • Heusden eten wandelen vismarkt visbank
  • Heusden rondleiding gouverneurshuis

Met een Franstalige gids op pad in Heusden Vesting op een door jouw gekozen tijdstip. Deze route voert onder meer langs steegjes, pleintjes, de stadshaven, de prachtig gerestaureerde vestingwerken en vele monumentale panden. Onderweg vertelt de gids over de roerige historie van Heusden en wordt uitleg gegeven over het strategische belang van de vestingwerken.

De wandeling is een aanrader voor mensen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van de stad en de verhalen achter de mooie gevels. Geschikt voor families en als bedrijfsuitje. Stadswandelingen in het Nederlands, Engels en Duits behoren ook tot de mogelijkheden. De tijdsduur is 1 uur.

Voor een indruk van een stadswandeling met gids zie dit filmpje.

De stadswandeling start bij het bezoekerscentrum in Heusden. Als je vanaf een ander punt wilt vertrekken, bijvoorbeeld bij een horecagelegenheid in de vesting of de aanlegsteiger aan de haven, is dat aan te geven bij de reservering in het invulveld 'Opmerkingen'.

Liever niet wandelen? Boek dan:
- Rondrit per paardentram

Wil je na 16 december een reservering plaatsen, neem dan telefonisch contact op met 0416-662100. Geen boekingen mogelijk tussen 24 december en 31 december.